Salutari tuturor pasionatilor de UX Design!

Incheiem un an care desi a fost greu si plin de evenimente neprevazute, ne-a adus atat provocari cat si victorii pentru domeniul pe care il promovam.
Am avut la final de Noiembrie prima intalnire cu membrii nou infiintatei Asociatii Romane de UX Design si a fost o intalnire extraordinara, pt ca, desi a venit cu asteptari foarte diferite de la participanti, ne-ati alimentat cu energia, ideile si entuziasmul vostru.

UXDRO Launch Crowd

Am aflat astfel, in cel mai direct mod posibil, ce asteptari aveti sau putem avea impreuna, ne-a deschis ochii catre directiile cele mai importante de urmat pentru anul ce urmeaza, ne-a determinat sa lucram cat mai concret la prioritizarea nevoilor de baza si la clarificarea strategiei de dezvoltare a comunitatii de UX.

Din aceste motive o sa tragem tare in urmatoarea perioada pentru a pune la punct detaliile si pentru a consolida cadrul si procesele prin care vom putea colabora. Lucram sa clarificam si sa detaliem zonele in care puteti contribui, estimam eforturile necesare si de ce fel de resurse este nevoie.

De asemenea din intalnirea cu membrii comunitatii am inteles nevoia mare de continut pe zona de invatare si “knowledge sharing”, continut care sa fie distribuit mai des. Asadar in 2017 vom organiza meetup-uri lunare, la o data fixa, pe teme prestabilite, intr-un format simplificat. Si foarte important, vom incerca sa facem impreuna proiecte mai mici sau mai mari, cu care sa devenim vizibili si prin care sa aratam celor din jur ce putem sa facem.

Pentru aceia dintre voi carora va este clar ca doriti sa contribuiti la cresterea Asociatiei Romane de UX, chiar daca nu stiti exact zona in care vreti sau puteti sa faceti asta, nu ezitati sa trimiteti intentia voastra la: team@uxdesign.ro.

Sa facem deci impreuna o lume mai buna prin UX ,
Sarbatori Fericite!

Echipa UX Design Romania

Vreau sa fiu Membru