Salutari dragi prieteni ai UX designului,

Ca reprezentanti a unei comunitati de UX din ce in ce mai vizibile, am fost super bucurosi sa participam la Bucharest Technology Week 2017 cu un eveniment partener, primul workshop oficial pentru produsul Adobe XD, "Designing with Adobe XD from A to Z" !

Workshopul a fost tinut de Carmen Ruse, membru al echipei de UX Design pentru produsul Adobe XD si impreuna cu ea am trecut prin pasii pe care trebuie sa ii urmeze designerii in procesul lor de prototipare in Adobe XD. Nu are sens sa descriem fiecare pas in parte, pentru ca nu va va fi de real folos daca nu ati ajuns la workshop, dar va sugeram cu drag sa urmati aceste tutoriale (chiar utile) daca sunteti interesati de Adobe XD:
https://helpx.adobe.com/experience-design/tutorials.htm


meetup unelte ux

Iar daca vreti sa fiti parte din evolutia acestui produs, nu ezitati sa va alaturati comunitatii, asa cum mentiona si Carmen, Adobe XD este inca in procesul de dezvoltare si feedbackul primit acum de la voi ajuta ca aceasta aplicatie sa devina cu adevarat folositoare pentru voi. Ca sa participati la aceste discutii, click aici:

Nu in ultimul rand, daca doriti sa contribuiti la dezvoltarea comunitatii de UX sau sa va alaturati echipei asociatiei, nu ezitati sa ne contactati!